Systeembeheer, systeembeheerder, brabant, InfraIT, ICT

InfraIT systeembeheerder

Systeembeheerder, systeembeheer en ICT oplossingen op maat voor het mkb in brabant.

bel InfraIT nu: 013 – 711 4444

Systeembeheerder voor kleine bedrijven, systeembeheer voor grote bedrijven; bij InfraIT doen we het allemaal...en dat al meer dan 15 jaar..!
Kunt u nog zonder een netwerk, zonder backup-server? Heeft u al de grote voordelen van VOIP-bellen ontdekt? Hoe sluit u werkplekken in uw bedrijf aan..? Sinds 2003 is InfraIT verantwoordelijk voor het dagelijks beheer en onderhoud van de ICT-omgeving van kleine en grote organisaties. We leveren ICT oplossingen op maat voor het mkb in brabant. We hebben, door de jaren heen, een uitstekende reputatie opgebouwd als systeembeheerder bij kleine en grote ondernemingen (mkb) in brabant en omstreken.
De InfraIT Groep is een onafhankelijke, hoofdzakelijk in brabant opererende, ICT-dienstverlener voor het mkb.
Wij kunnen u -naast een systeembeheerder- een compleet ICT portfolio leveren.

Klanten kiezen steeds vaker voor InfraIT omdat we alle belangrijke ICT diensten en oplossingen leveren; bewezen kennis en ervaring kunnen inbrengen. Daarnaast zijn we groot geworden door bescheiden te blijven en slaat ons ‘man-in-the-middle’ concept erg goed aan bij het mkb. Nee, dit gaat niet over hackers; dit gaat over de menselijke maat van automatisering. Echte mensen, onze deskundigen (van oa. de helpdesk, maar ook onze ingenieurs en systeembeheerders) staan u -naar wens- dagelijks bij ter ondersteuning. We bieden u hetzelfde gemak, de zekerheid, de oplossingen en de continuïteit die grote bedrijven hebben met een eigen (kostbare) ICT-afdeling (voor bijv. systeembeheer). En dat alles voor een schappelijk prijs..!

Bij InfraIT hoeft u dus als klant in brabant echt geen uitgebreide kennis van ICT of netwerkbeheer te hebben om toch een up-to-date, eigentijdse ICT aanpak te kunnen realiseren. Kortom: daar waar onze concurrenten steeds verder de gebruikers-interfaces automatiseren (en u steeds gedwongen wordt tot bijscholing) kiest InfraIT juist voor de menselijke aanpak. Laag drempelig en brede ondersteuning. U kunt zich hierdoor gewoon weer concentreren op uw eigen werkzaamheden.
Dat is de kracht van InfraIT; onze ICT oplossingen op maat en u kunt daarmee uw voordeel doen.

Naast systeembeheer, systeembeheerder biedt InfraIT voor het mkb in brabant een uitgebreid ICT portfolio: van een eenvoudige PC of laptop tot volledige (turn-key) ICT oplossingen, inclusief WIFI, high-speed glasvezel-internet, moderne VoIP telefooncentrales, domein en webhosting + aanvullend web-development en eigen repaircenter. >> lees verder

Systeembeheerder in detail uitleggen wordt vrij snel een nogal technisch verhaal beseffen wij inmiddels...
Als u liever persoonlijke, nadere uitleg en/of concrete ICT voorstellen, oplossingen van InfraIT ontvangt:
belt u dan direct met InfraIT: 013 -7114444

bellen met InfraIT bijvoorbeeld voor een systeembeheerder
infrait is geautoriseerd recovery partner van DRN
managed-services, systeembeheerder van InfraIT
infrait heeft een eigen repair-center

Systeembeheerder


Systeembeheer is voor InfraIT een essentiële dienstverlening. Onze systeembeheerder is verantwoordelijk voor het dagelijks beheer en onderhoud van de ICT-omgeving van kleine en grote organisaties.. Sinds 2003 is de InfraIT Groep een onafhankelijke, ICT-dienstverlener voor het mkb in brabant. Wij kunnen u – naast een systeembeheerder- een compleet ICT portfolio leveren.

Systeembeheer

bij InfraIT omvat alle handelingen, installaties, configuraties, updates en modificaties -noodzakelijk- om het communiceren tussen mensen, mens en machine, machine en machine zo goed mogelijk te faciliteren. In de breedste zin van het woord betekent dit dat onze systeembeheerder alle computer-, netwerk- en server-gerelateerde systemen binnen uw mkb bedrijf professioneel kan opzetten, installeren, configureren en uiteindelijk ook onderhouden.
Essentieel voor het werk van onze systeembeheerder is ook structureel onderhoud van alle onderdelen: zowel hardware als software-matig.
Bleef het vroeger vaak bij ad hoc oplossingen van ICT-problemen door de systeembeheerder; tegenwoordig zit systeembeheer veelal direct besloten in het bedrijfs-concept.
Gelukkig kan modern systeembeheer vaak ‘remote’ geschieden. Hierdoor hoeft de InfraIT systeembeheerder niet altijd op de locatie van de klant te komen. Daardoor werken we ook graag en effectief voor het mkb buiten de regio brabant...en...nog steeds voor een schappelijk prijs..!.

Calamiteitenplan

24×7 bereikbaarheid is tegenwoordig de nieuwe standaard. Zelfs als u dagelijks in uw bedrijf nog een ‘van 9 tot 5’ scenario draait dan is continuïteit zeker ook hier van groot belang.
Het voordeel van een vaste ICT-partner, netwerkbeheerder is hier evident: bij noodsituaties (bv. blikseminslag, uitval elektriciteit, internet etc.) kan de InfraIT netwerkbeheerder direct nieuwe of vervangende ICT-apparatuur leveren en installeren; wij kennen immers uw situatie en kunnen hier snel op inspelen. Samen met de klant een calamiteitenplan opzetten is -de vele ervaringen wijzer- onze systeembeheerder en onze mkb klanten beslist geen overbodige luxe gebleken.

Backups

Naast het calamiteitenplan is, binnen het systeembeheer, de backup ook een belangrijk veiligheids-aspect.
De wetenschap dat uw data continu gedupliceerd wordt geeft rust en continuïteit binnen uw bedrijf.
Er zijn vele soorten backups mogelijk bijvoorbeeld: dagelijks, on-the-fly, incremental, differential etc.
Ook hier ligt bij voorkeur een ICT-plan ten grondslag aan de uitvoering door onze systeembeheerder.

24×7 bewaking

Dag en nacht worden de servers en werkstations van onze klanten in brabant op afstand bewaakt door onze systeembeheerder vanuit onze systeembeheer software. Ruim 20 checks worden er elke 15 minuten uitgevoerd op uw servers. Daarna wordt automatisch een rapport naar onze centrale server gestuurd en aan de hand hiervan mogelijk directe actie ondernomen.

Netwerkbeheer


Als belangrijk onderdeel van de systeembeheer strategie moet ook genoemd worden: het volgen en inventariseren van de vele netwerkbronnen in uw mkb bedrijf zoals het bewaken van transmissielijnen, hubs, switches, routers en servers. Het houdt ook in: het bewaken en optimaliseren van de prestaties en het bijwerken van de bijbehorende software – met name netwerkbeheersoftware, netwerkbesturingssystemen en gedistribueerde softwaretoepassingen.

Netwerk werking


Dit vereist een soepele netwerkfunctionaliteit zoals door InfraIT ontworpen en bedoeld. Het is inclusief nauwgezette monitoring van activiteiten om problemen snel en efficiënt aan te pakken en op te lossen als ze zich voordoen. Bij voorkeur zelfs voordat gebruikers zich bewust zijn van het probleem.

Netwerkonderhoud


Het tijdig repareren en noodzakelijk upgraden van alle netwerkbronnen, evenals preventieve en corrigerende maatregelen door nauwe communicatie en samenwerking tussen opdrachtgever en netwerkbeheerder. Het werk omvat ook het vervangen of upgraden van netwerkapparatuur zoals switches, routers en beschadigde transmissielijnen.

Network Provisioning


Dit omvat het configureren van netwerkbronnen om de vereisten van een bepaalde service te ondersteunen; voorbeeldservices kunnen spraakmogelijkheden zijn of de vereisten voor breedband verhogen om meer gebruikers in brabant te faciliteren.

ICT Beheer & Helpdesk


Computersystemen zijn complexe apparaten en kunnen op elk moment van de dag problemen ondervinden. Dit heeft verschillende oorzaken. Virussen en malware kunnen onverwacht toeslaan, maar ook technische problemen kunnen zich voordoen. Disken kunnen vollopen en zelfs stuk gaan, etc.
Gelukkig is er een oplossing voor de regio brabant: InfraIT ICT Beheer & Helpdesk.
Binnen de ICT, systeembeheer, kan onze systeembeheerder door middel van Remote Monitoring problemen in uw netwerk (ook proactief) benaderen. Onze systeembeheerder kan daarmee vaak voorkomen dat uw werkprocessen worden verstoord.

Managed ICT services


Structureel zicht krijgen en houden op uw computers, servers en data.
Met 'Pro-actief ICT beheer' kan InfraIT problemen tijdig signaleren en voorkomen. Hiermee wordt het risico op dataverlies en verstoringen tot een minimum beperkt. Omdat we deze services 'op afstand' kunnen uitvoeren, kunnen onze klanten ook buiten brabant gevestigd zijn.

InfraIT Groep hanteert een uurprijs van € 75,-
Als u een Pro-actief ICT beheer contract afsluit krijgt u daar ook nog eens korting op.
U heeft al een basic Pro-actief ICT beheer-contract vanaf € 52,50 p/m.

Betrouwbaar


InfraIT begrijpt heel goed dat u moet kunnen vertrouwen op uw computernetwerk. Met Pro-actief ICT beheer kunnen wij op afstand veel storingen verhelpen nog voordat deze voor merkbare problemen zorgen. Ook voor klanten buiten brabant.

Software


De Proactief ICT beheer software wordt geïnstalleerd op al uw computers en stuurt regelmatig een technisch rapport naar onze centrale server. Hierdoor krijgen wij een goed beeld van de technische staat van uw computerapparatuur. Wij zien bijvoorbeeld de beschikbare harddisk ruimte, de staat van de harddisk, de werking van uw virusscanner, software patches en uiteraard of backups gelukt zijn of niet.


Flexibel


Pro-actief ICT beheer is een dienst op contract basis. Wij leveren verschillende opties en niveaus van bescherming. Op deze wijze kunnen wij de dienst op uw behoefte afstemmen en betaalbaar houden. U kunt iedere maand opzeggen.

Contractvormen


basic

gold

professional

24/7 bewaking en signalering Yes, Infrait ICT Yes, Infrait ICT Yes, Infrait ICT
Ondersteuning op afstand Yes, Infrait ICT Yes, Infrait ICT Yes, Infrait ICT
Netwerkrapporten Yes, Infrait ICT Yes, Infrait ICT Yes, Infrait ICT
Korting op uurprijs 10% 15% 20%
Servers in contract 1 1 2
Werkplekken in contract 4 8 20
Helpdesk Yes, Infrait ICT Yes, Infrait ICT Yes, Infrait ICT
Ondersteuning op locatie 2 uur om de week 3 uur per week
Netwerk documentatie Yes, Infrait ICT Yes, Infrait ICT
Patch management Yes, Infrait ICT Yes, Infrait ICT
Meerdere locaties Yes, Infrait ICT
Antivirus inclusief Yes, Infrait ICT
Online backup 100GB


Connectivity & Security


Het netwerk en uw aansluiting op het internet vormt de ruggengraat van uw bedrijfsnetwerk; uw bedrijfsvoering is er van afhankelijk. Het geeft uw medewerkers toegang tot uw e-mail, CRM systemen, telefonie (VoIP) en andere belangrijke digitale gegevens. De specialisten van InfraIT helpen u graag het netwerk op te zetten. Van adviesvoorstel tot installatie en oplevering. InfraIT is geen dealer van een groot netwerk concern. Daarmee zijn we merk-onafhankelijk en kunnen wij uw netwerk perfect aansluiten op uw behoeftes. Ook voor klanten die buiten brabant gevestigd zijn.
Lees verder…

Hosted VoIP


Bellen met het Xelion hosted VoIP Phone system van InfraIT biedt ongelooflijk veel voordelen. U bespaart op kosten, u bent altijd en overal bereikbaar op uw vaste telefoonnummer en u kunt telefoontjes professioneel afhandelen op uw PC of laptop.
Voor maximale flexibiliteit en betrouwbaarheid kunt u ook voor VoIP geschikte telefoontoestellen aansluiten, of zelfs uw smartphone aansluiten op de VoIP centrale.
lees verder…

IP camera


InfraIT levert, installeert en onderhoudt camera bewakingssystemen met beeldopslag.
Deze systemen worden toegepast voor bewaking en vigilantie binnen gebouwen en/of buiten op de bedrijfsterreinen. De beelden kunnen (gecomprimeerd) worden opgeslagen om later te bekijken. Ook kan vanaf een mobiele telefoon contact gemaakt worden en ‘life’ meegekeken. Natuurlijk is koppeling met een meldkamer mogelijk.
Lees verder…

Hardware en software oplossingen


Er is veel computerapparatuur te koop. Maar welke is het best geschikt voor uw organisatie? En hoe is de hardware voorbereid op toekomstige ontwikkelingen en uw behoeften? Bij InfraIT adviseren wij u graag bij de aankoop van betrouwbare computerapparatuur waar u lang gebruik van kunt maken. De prijs-kwaliteitverhouding speelt daarbij een essentiële rol. Schaalbaarheid en compatibiliteit zijn tevens sleutelwoorden. Net als service, garantie en ondersteuning.

De juiste oplossingen voor uw organisatie
Om te weten te komen wat voor u de beste hard- en software is, beginnen we met een beoordeling van uw huidige systeem, hiervoor maken we allereerst een compleet overzicht van uw hardware, software, randapparatuur, toepassingen, licenties en garanties. Vervolgens ontvangt u van ons een gedetailleerd advies over de kwaliteit van uw systeem, de mogelijkheden tot upgrades, aanpassingen en eventueel noodzakelijke vervanging.
Nadat we uw wensen en huidige situatie in kaart hebben gebracht, ontvangt u een heldere offerte en een plan van aanpak voor de installatie en configuratie van alle hard- en software.

./wp-content/uploads/infrait-webmail.png
infrait hulp-op-afstand voor apple
infrait hulp-op-afstand
infrait FTP-server inloggen


Diensten overigeRepaircenter

InfraIT beschikt in brabant over een goed uitgeruste Technische dienst en Repair Center.
We kunnen hier allerlei reparaties verrichten. Hardware upgrades en technisch onderhoud wordt (oa. binnen het systeembeheer) iedere dag uitgevoerd door onze systeembeheerder; voor onze klanten.
Uw Pc te traag of kapot? We halen deze eventueel op (binnen brabant); u krijgt een offerte en we verzorgen naar wens ook weer de retourlevering.


Webdesign- & Hosting

Merqurius biedt al jaren aanvullende ICT-services voor klanten van InfraIT.
Wij zijn een full service Webdevelopment-Buro en een volwaardige partner/dochter van InfraIT in brabant. Daar waar de technische know-how van InfraIT specifieke web-based ondersteuning behoeft; komen we in beeld. We bieden een breed scala mediale- en additionele diensten. Wij houden ons graag bezig met het bedenken, ontwerpen en uitvoeren van creatieve oplossingen in relatie tot internet.
lees verder…

Hard- & Software oplossingen

Er is veel computerapparatuur te koop. Maar welke is het best geschikt voor uw organisatie? En hoe is de hardware voorbereid op toekomstige ontwikkelingen en uw behoeften? Bij InfraIT adviseren wij u graag bij de aankoop van betrouwbare computerapparatuur waar u lang gebruik van kunt maken. De prijs-kwaliteitverhouding speelt daarbij een essentiële rol.

BereikbaarheidInfraIT groep
InfraIT
Nijverheidsweg 26-08,
5071 NK Udenhout
tel: 013 – 711 4444
InfraIT groep
administratie
tel: 085-7600140
helpdesk
tel: 013-7114444
mail: info@infrait.nl
openingstijden
werkdagen
9.00 tot 17.00 uur
bezoeken:
uitsluitend na afspraak.
telefoon
013-7114444
085-7600140

InfraIT contact formulier

Uw naam:

Onderwerp:

Uw email:

Vul in uw vraag of opmerking:


partners-InfraIT

systeembeheerder-infrait-partner systeembeheerder-infrait-partner systeembeheerder-infrait-partner systeembeheerder-infrait-partner systeembeheerder-infrait-partner systeembeheerder-infrait-partner systeembeheerder-infrait-partner systeembeheerder-infrait-partner systeembeheerder-infrait-partner systeembeheerder-infrait-partner systeembeheerder-infrait-partner systeembeheerder-infrait-partner systeembeheerder-infrait-partner systeembeheerder-infrait-partner systeembeheerder-infrait-partner systeembeheerder-infrait-partner systeembeheerder-infrait-partner

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other